Manchester United





Manchester United are 2010-2011 EPL Champions for the record 19th time!


Megjegyzések

  1. jusson eszünkbe az összes mérföldkő, a Chelsea kezdése (5/5), amíg mi csak szenvedtünk idegenben az 1 pontokért, majd az Old Traffordon is elhullott az első pont a Bolton ellen, aztán eljött a Rangers is egy nulla nullás látogatóba és Valencia kidőlt hónapokra, a Chelsea meg közben sorra nyert minden meccset 4-5 góllal és már el is kezdték temetni ezt a szezont... Aztán a Stoke ellen idegenben 3 gól is esett amíg megírtam egy sms-t (hogy idegeskedj :D) aztán ugyanaz történt mikor hetet kapott a Blackburn az Old Traffordon, és továbbra is foggal körömmel de őriztük a veretlenséget, és a Chelsea botlása után Newcastleben már minket talált december eleje az élen. A ligakupa negyeddöntőjében a c csapattal sikerült összeveretni magunkat a West Hammel (hálistennek idegenben...), és utána a Valencia is majdnem megtréfált otthon, de Anderson manchesteri karrierjének második gólja kiszedett a pácból hogy megnyerjük a csoportkört. Jusson eszünkbe az Arsenal elleni meccs ahol Rooney büntetőt hibázott de Park fejese mégis 3 pontot ért, jusson eszünkbe az elhalasztott Chelsea meccs december közepéről amikor nagyon szidtuk az időjárást mert bombaformában volt a csapat, aztán el ne felejtsük azt se hogy több mint 40 év után először vezette a City a tabellát (igaz 3 meccsel játszottak akkor többet nálunk), jusson eszünkbe az első vereség a Wolverhampton ellen... És emlékezzünk mikor ellátogatott a City hogy nagy örömükben egyenlítsenek 50 perc után... Hogy utána Rooney az évtized gólját akassza be nekik, mert épp arra támadt kedve. Emlékezzünk meg az elhalasztott Chelsea meccsről ahol hiába játszottak a srácok bajnokként, mégis 1-2 lett a vége, majd 5 napra rá a Liverpool csinált bolondot a csapatból (1-3...) hogy a nyakunkban lihegjen az egész tabella. Aztán jusson eszünkbe hogyan mászott ki a csapat a gödörből, amikor a teljes védelem (2 embert leszámítva) sérült volt, mennyit kellett van der Sarnak dolgoznia, hogy 1-1 meccsen pályán tartsa a csapatot, hogy a földön ülve hárítsa a kipattanókat is. Aztán eljött a Marseille visszavágni az Old Traffordra, ahol irtó nagy bajban lettünk volna ha Valenciát nem drótozzák össze az utolsó 25 percre.

    VálaszTörlés
  2. Az időközben elherdált bajnoki előny is majdnem odalett de a srácok 10 perccel a vége előtt képesek voltak nekiesni a Boltonnak 10 emberrel. És sikerült nekik... És jusson eszünkbe hogy idén is hányszor, de hányszor kellett a padlóról felkelni, hogy a Blackpool ellen 2 gólos hátrányból tudtunk 3-2 re fordítani, hogy a West Ham ellen egy 0-2 re elbukott félidő után (olvasd csak az sms-t) képesek voltak 4 góllal válaszolni... Aztán hogy szidtuk a BL sorsolást mikor a Barcelona a Shaktart kapta, mi meg a Chelseat megint... És hogy milyen tökéletes játékkal verte őket oda vissza a csapat... Aztán jusson eszünkbe hogy a City képes volt kiejteni minket az FA kupa elődöntőjéből hogy aztán letakarítsák az Old Traffordról a transzparenst ami 35 éve számolja az időt, hogy mikor nyertek utoljára bármit is... (Bár ettől még mindig THIS IS HOW IT FEELS TO BE CITY)... Aztán (nem is olyan régről) emlékezzünk meg a Schalke elleni első 60 percről amikor senkinek elképzelése sem volt arról, hogyan is fognak Neuernek gólt lőni miután kifogott 3 ziccert és 2 lehetetlen helyzetet is, hogy aztán Giggs (ki más... akit igazán lovaggá üthetnének végre...) oldja meg a kédést, majd tálaljon Rooney elé egy mégegyszer olyan fantasztikus labdát. És emlékezzünk meg az Arsenalról is akik de ránkijesztettek Londonban mikor elvertek egy rémes meccsen 1-0-ra, hogy már lássuk lelki szemeinkkel ahogy a Chelsea borsot tör orrunk alá Manchesterben és kiegyenlítsenek 2 körrel a vége előtt... Hogy aztán azon a meccsen Hernandez már a legelső percben összetörje az álmaikat, és Vidic is rábólintson a Chelsea erőlködésére és (ha még nem is matematikailag is, de) eldöntse a bajnoki cím sorsát. TIZENKILENCEDSZER.
    A Liverpool tábora azt mondta 93ban hogy majd akkor szóljunk ha 18nál tartunk.


    Kedves Liverpool, önök vesztettek. Megint. Majd megmutatjuk a trófeát ha ellátogatunk hozzátok, nézzétek meg jól, úgyis rég láttátok.


    Van der Sar elbúcsúzott este az Old Trafford közönségétől. Köszönjük az összes öklözést, spárgát, a magabiztosságot, az összes felállított sorfalat, és sajnáljuk hogy nem jutott senki eszébe előbb bejelentkezni érted.
    Még a búcsú után hátra van a feladat: nincsenek meggyőzve a tisztelt újságokba író srácok arról, hogy ez lenne a valaha volt legjobb United. Győzzétek meg őket. Ez az.

    WE'RE MAN UNITED, WE DO WHAT WE WANT!!!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése