Fürstenfeld 2013

...ismét elrepült 2 év, megint Fürstenfeld, és természetesen a '66-os még mindig nincs készen!  ...2015-re talán meglesz, de már nem merek semmit sem "határozottan" kijelenteni ez ügyben... :)
Mindenesetre FF-ben ismét jó volt a felhozatal, ...idén megint rákattantam a Ghiakra... :)

...egy csomó kedves és nem kedves ismerős... szóval jól éreztük magunkat. Idén az volt a benyomásunk, hogy lassan több Magyar van ezen a találkozón mint Osztrák... :)
Mindig tervezzük, hogy kimegyünk 1-2  nappal előbb és csinálunk egy hosszú hétvégét, de persze idén is
hajnali 04.30 kor találkoztunk a 11.kerületben "Herbie" Zolival és "Gumibával".  A rádiót idén sem kellett bekapcsolnunk az utazások alatt, jó volt a hangulat. 8.30 körül érkeztünk a fürstenfeldi fürdő bejáratához, szemerkélő esőben, többen a szemünkre vetették, hogy mi hoztuk az "égi áldást", de ezt minden körülmények közt tagadjuk! ...egy óra szomorkás szemerkélés után kisütött a nap és nem győztünk rövidgatyát húzni...
A "Pézsé","Kormányzó" - Hudák M. - Csillag G. aranyháromszögben kaptunk előkelő helyet a lomjainknak.
A nap folyamán megjelent Baditz úr is a Bakáts térről. ...látván a Magyar bogarazás három állócsillagának ilyen kis területen való koncentrálódását, megpróbáltunk közös fotót készíteni róluk, de Pézsé barátunk legendás meggyőző képességének is ellenállt a triumvirátus.... Mi mindent megpróbáltunk! :)


Láttunk egy izé-t is: :) ...aki megmondja mi ez, az ehet egy sport szeletet!!




Porsche-ból a kedvenc időszakom... :




Vespa nélkül sincs Fürstenfeld!

"Kulabá" is ott volt sajnos már "IQ" barátom nélkül:


Szoki barátom ex Doka-jával is találkoztunk, hálistennek vigyáztak rá! :)


Az utóbbi pár héten a használtauto-n volt fenn ez a Karmann 3,4M körül... képről nem tetszett a bordó belső, de élőben nagyon szép!! Mindenesetre a fényezése már itt ott kissé fáradt, és a gumiantenna is magyarázatra szorul a hátsó fertályban... de összességében szép autó!























...további képek: ....KATT!

Megjegyzések