Perfect Day




Ugyan a 2011-es eredménytől jócskán elmaradt a mai 1-0, de a mutatott játékot tekintve, a nagyon jó formában lévő éllovas Arsenal erölködését látva, nagyon értékes 3 ponttal lett gazdagabb a csapat. A címvédő United mai győzelmével felkúszott az ötödik helyre, és már csak öt pont a hátránya.
Azt hiszem szép választ adott ma Moyes és a csapat a fanyalgóknak!


RvP gólöröme...... No igen a gúnárokoknak ez most nyilván nagyon fáj. Mindazonáltal nem tudom mit is vártak Robintól. Mióta eligazolt Londonból, kizárolag a pfújjogást,  "mocskosrobin"-t, "Robin count Pesie"-t hallgatta.  Az első két Arsenal elleni meccsén nem ünnepelte a góljait, senki sem mondhatja, hogy nem mutatott tiszteletet a régi klubbja felé. Valószínűleg CR sem viselkedett volna ennyire tisztelettudóan az Old Traffordon, ha a MU drukkerek minden lehetséges helyen gyaláznák a Real miatt, és nem énekelnének róla a lelátón szinte minden meccsen.  Persze az is igaz, hogy ő nem a Premier League-be igazolt, egy ősi riválishoz.
A lényeg hogy a gúnárok kiharcolták maguknak a RvP gólörömöt, ami még egyet fordított a szívükbe döfött késen. Remélem mi még sokáig hallhatjuk az Old Trafford lelátóin az "Ooohh Robin van Peeeeeeeeeeersie!" rigmust.


Ahogyan azt a Stretfod End-es srácok is megirták: Wenger szerint RvP igazi "ágyús" maradt. ...ez igaz, de nem úgy ahogyan ő gondolta!!! :)


RvP gyönyörű fejese ellenére, NÁLAM a meccs embere Phil "grimaszkirály" Jones. Kemény, határozott játékával stabilizálta a középpályát, ( Özilnek csak statiszta szerep jutott ma! :) ). Hajszálnyival végzett mögötte Wazza aki idén brilliáns formában van.
A MU szerint Man of the match: Wayne Rooney :)




...zárásként, a címre utalva, a mai napon az Arsenal feletti győzelem mellet a Shitty kikapott a Sunderland-től, mi más lenne ez nap mint:

Megjegyzések