Tempomat kar, szellőzők

Sajnos figyelmetlen voltam a bontóban, a tempomat karral nem volt minden rendben.
Az első amit észrevettünk itthon a hátsó ablaktörlő kapcsolás hiánya a jobb oldali karon. Ez nem nagy probléma, hiszen a két kar nagyon egyszerűen szétválasztható, két sin mentén szétcsúsztatható. Marad az eredeti jobb oldalon.


..a második már egy kicsit macerásabb volt, a bal oldalon le van törve egy műanyagfül anyával. Szerencsére a műanyag ház bontható és cserekompatibilis, csak a kar különböző. Így félórás szerelgetéssel összeállt a kívánt kombináció. mehet a helyére amint meglesz a tmpomat kábel, macerásabb beszerezni mint gondoltam. Ha valakinek van vagy van ötlete, hol szerezhetek, ne tartsa magában.

A jobb alsó oldalon látható a rögzítőfül ami a bal egységről hiányzik.

Szerelgettem a műszerfalakon is. A másik bontóban sem bántak finoman a kábelekkel. A jobb oldali műszerfal légzsáknak hiányzott a bekötő kábele. Szerencsére ezt is át tudtam tenni az enyémből. A sárga csatlakozós cuccról beszélünk.


A szellőzőnyílásokból is cserélni kellett kettőt, mert a kis rolók össze-vissza álltak, kopott a kerete, ez is jön a régiből. Ilyen tördelést nagyon könnyű csinálni a felpattintható illatosító üvegcsékkel.


Ez a törött belső tartó az oka a kusza nem működő "rolónak"

A kis fém fülek tartják a helyükön a szellőzőket. Kisz csavarhúzóval óvatosan ki lehet szedni úgy, hogy ne sérüljön a műszerfal, viszont könnyű benyomni és elajlítgatni a füleket. Na akkor már szar kiszedni. :D





Megjegyzések